PROGRAMES GESTIONATS

 

 

 

Viver d'empreses rurals

El projecte permet facilitar a les persones emprenedores del sector agrari espais físics per desenvolupar l'activitat empresarial a preu competitiu, fet que pot ajudar de manera decisiva a la seua supervivència i èxit.

A més es realitza un suport tècnic continu a l'emprenedor per identificar els processos productius locals susceptibles de ser promoguts a través d'incubadores, la revaloració de les produccions locals, donar suport a la formació i desenvolupar un suport tècnic i assessoria personalitzats a les microempreses

Molts de processos de transformació i producció en zones rurals poden realitzar-se amb el suport de sistemes cooperatius moderns, amb la fórmula d'incubadores-vivers d'empresa especialitzats, unint esforços de cessió d'espais i maquinària si escau. Tot això per, en un futur, instaurar les activitats fora de la incubadora per al seu desenvolupament i creixement.
L’especialitat productiva que s’ha triat per desenvolupar aquest projecte ha estat l’elaboració de formatge tradicional amb llet crua de ovella-cabra i quall vegetal.


 

[Tornar]

© 2017 Leader Eivissa i Formentera · Tots els drets reservats ·  Disseny web Ibisof